Coaching

De vastgoedcoach is een nieuw beroep in Frankrijk. Zijn rol is om een verkoper en koper te ondersteunen bij de koop of verkoop van zijn eigendom. Een ontlasting voor velen. 

  Lees meer

Coaching

De voorbereiding van de verkoop tot de ondertekening staan ​​wij aan uw zijde:

Onze experts schatten uw verkoopprijs in
We helpen u bij het maken foto's, en een kaart
Wij maken uw advertentie en brengen uw eigendom onder de aandacht
Wij verspreiden uw bod onder gekwalificeerde kopers
We selecteren de kopers voor
Wij begeleiden u tijdens uw verkoop
U profiteert van onze kennis tot aan de ondertekening

Met gemiddeld 15 jaar ervaring beheersen wij alle tandjes van een vastgoedverkoop.

Zij staan ​​in alle stadia van de verkoop aan uw zijde om uw vragen over verkoopstrategie, beheer van bezoeken, onderhandelingen en procedures te beantwoorden.

U behoudt zelf de regie: alleen u ontmoet de kopers en bespreekt met hen.


Definitie van vastgoedcoach
De vastgoedcoach is een nieuw beroep in Frankrijk, hij is geboren in Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada). Zijn rol is om een ​​eigenaar te ondersteunen bij de verkoop van zijn eigendom. De vastgoedcoach adviseert de eigenaar, voorziet hem van een strategie zodat hij zijn pand kan verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. De besparing is interessant, de prijzen van een vastgoedcoach zijn lager dan die van een makelaar.

Particulier: u zorgt voor alles!
Door een persoonlijke verkoop aan te gaan, moet u de leiding nemen over elke stap:

Stel de verkoopprijs van uw woning vast, eventueel op basis van advies van een notaris of vastgoeddeskundige. Het belangrijkste is om tegen de juiste prijs te verkopen. Het is de belofte van een succesvolle verkoop. De markt kennen of informatie inwinnen is essentieel. U moet uw eigendom niet overschatten.

Schrijf een effectieve advertentie, dat wil zeggen gedetailleerd en consistent met het onroerend goed (oppervlakte, verdeling van onderdelen, activa, prijs). Met duidelijke en beknopte tekst kan uw lezer snel zien wat voor soort accommodatie het is. U kunt uw advertentie voorzien van een of meer foto's en een kaart. De foto's conditioneren de koper in de ruimte en helpen hem zichzelf te projecteren.

Adverteer uw verkoopadvertentie voor onroerend goed. Er zijn verschillende middelen voor u beschikbaar:
Op internet: u kunt uw onroerendgoed advertenties op veel advertentiesites plaatsen. We raden u aan sites met een goede zichtbaarheid te verkiezen. De meeste lokale advertentiesites bevatten een categorie 'onroerend goed', sommige advertentiesites kunnen gratis worden gebruikt en veel sites die specifiek zijn gewijd aan onroerendgoed advertenties, zijn toegankelijk voor bureaus en particulieren.

In kranten: u kunt een advertentie plaatsen in kranten van onroerendgoed advertenties tussen individuen of op de onroerendgoedpagina's van bepaalde lokale nieuwskranten.

Laat uw eigendom zien: om uw verkoopkansen te vergroten, moet u zich beschikbaar stellen door uw bezoekuren aan te passen aan de vraag van uw potentiële kopers, wetende dat het ook nodig zal zijn om te voorzien in omgekeerde bezoeken wanneer kopers komen opdagen. geïnteresseerd. Tijdens de bezoeken moet u relevante antwoorden op de vragen geven. Gebruik positieve taal. Zorg voor je interieur: verbeter het, depersonaliseer het en zuiver het zodat kopers het gemakkelijker kunnen zien.

Teken samen met de koper wiens aanbieding of koopvoorstel u een verkoopovereenkomst heeft aanvaard en vul de clausules in die u daarin wilt zien verschijnen.
Vervul de verschillende formaliteiten met betrekking tot de verplichtingen van uw verkoper: vastgoeddiagnose, documenten die aan de koper moeten worden bezorgd. Geef de tijd om de diagnose rapporten te ontvangen.
Neem contact op met uw notaris voor het tekenen van de definitieve koopakte. Spreek de ondertekeningsdatum af met uw koper.

Hypotheek berekening

How much can I borrow? Do a quick check.
Totaal maandelijks inkomen (na belasting):
$

Geschatte leencapaciteit:
$

Aanmelding nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen